Skip Navigation or Skip to Content

Better Safe Than Sorry Zwolle

2 april 2024
1 min leestijd

Het Better Safe Than Sorry evenement op 2 april, onderdeel van de actiedag #echtnietvandaag, was een doorslaand succes met meer dan 350 enthousiaste deelnemers! Het evenement heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het vergroten van het bewustzijn en de kennis over digitale veiligheid. In onze steeds verder gedigitaliseerde wereld is dit een cruciaal onderwerp. De hoge opkomst en de positieve reacties van de deelnemers tonen aan dat er een grote behoefte is aan meer informatie en educatie op dit gebied.

Hét cyberevent voor ondernemers

Tijdens het evenement werden verschillende lezingen gegeven door experts uit het veld, die hun inzichten en ervaringen deelden over hoe men zichzelf beter kan beschermen tegen digitale bedreigingen. De interactieve sessies boden deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen en te leren van praktijkvoorbeelden, wat bijdroeg aan een levendige en leerzame dag.
Samen hebben we een belangrijke stap gezet in de richting van een veiligere digitale toekomst. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de deelnemers hebben ons aangemoedigd om door te gaan met het bevorderen van digitale veiligheid.

Podcast

Naast dit succesvolle evenement zijn we momenteel bezig met de productie van een boeiende podcast over digitale veiligheid. Deze podcast zal diepgaande gesprekken en interviews bevatten, en zal dienen als een waardevolle bron van informatie voor iedereen die meer wil leren over hoe ze zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen digitale risico’s. Houd onze socials in de gaten voor updates en meer informatie over de lancering van de podcast.