Skip Navigation or Skip to Content

Better Safe Than Sorry Apeldoorn

8 februari 2024
1 min leestijd

In Omnisport Apeldoorn vond vandaag het evenement Better Safe Than Sorry plaats, een inspirerende dag gericht op cybersecurity voor ondernemers. Het evenement was een groot succes en trok een breed publiek van lokale ondernemers die hun kennis op het gebied van digitale veiligheid wilden vergroten.
Tijdens het evenement kwamen diverse experts aan het woord. Zij deelden hun inzichten en gaven praktische tips over hoe ondernemers hun digitale weerbaarheid kunnen vergroten. De sprekers benadrukten het belang van preventieve maatregelen en boden concrete handvatten om cyberdreigingen het hoofd te bieden.

Informatiemarkt en netwerken

Naast de inspirerende lezingen was er een informatiemarkt. Verschillende bedrijven en organisaties presenteerden hier hun producten en diensten, en stonden klaar om vragen te beantwoorden en advies op maat te geven.
Het evenement werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Hier hadden de aanwezigen de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.
Better Safe Than Sorry heeft wederom bewezen een waardevol platform te zijn voor kennisdeling en netwerken in de regio Apeldoorn.

Kijk voor een impressie van BSTS Nijmegen op 29 maart 2023 naar: