Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Oost-Nederland tegen vormen van criminaliteit.

Over ons

PVO Oost- Nederland heeft een team van ervaren mensen. Allemaal met hun eigen expertise inzetbaar op allerlei thema’s. Denk aan procesbegeleiding publiek- private samenwerking voor bijv. buitengebied, bedrijventerreinen, uitgaansgebied en winkelgebied. Of denk aan het ontwikkelen van nieuwe tools op het gebied van preventie tegen cybercriminaliteit. Of denk aan samen met onze partners organiseren van evenementen, workshops en of seminars.

Daar waar we elkaar kunnen vinden om preventieve maatregelen te ontwikkelen en te nemen én ondernemers daarmee weerbaarder te maken tegen criminele invloeden, hebben we ons doel bereikt.

Veilig begint in de buurt

PVO Oost-Nederland is één van de tien PVO’s die Nederland rijk is. Samen met onze partners zetten we in op wat lokaal speelt en bepalen we samen welke tools we gaan inzetten voor welk doel. Op deze manier maken we samen een verschil in de bestrijding van opkomende criminaliteit.

Onze kennis delen we met de andere negen regio’s en vice versa. Zo maken we niet alleen onze regio veiliger, maar uiteindelijk heel Nederland.