Skip Navigation or Skip to Content

Bijeenkomst Logistic Cafe (Port of Twente)

29 februari 2024
1 min leestijd

Op donderdag 29 februari waren we te gast bij Labora Quadratum in Enschede voor de bijeenkomst van het Logistic Cafe (Port of Twente). Labora Quadratum, een bedrijf gespecialiseerd in Social E-Logistic Fulfillment, ontving ons hartelijk.
Het evenement vond plaats midden in één van de logistieke ruimtes van Labora Quadratum, dichter bij het bedrijfsproces konden we niet komen.
Als hoofdonderwerp van het Logistic Café stond het onderwerp Ondermijning op de agenda. Een onderwerp wat voor veel ondernemers een ver-van-mijn-bedshow lijkt, maar vaker dichterbij is dan we zouden willen.

In samenwerking met TFOC en de douane

PVO-Oost Nederland was gezamenlijk met een vertegenwoordiging van de Douane en de Nationale Politie (TFOC) aanwezig om ons aan de hand van een presentatie mee te nemen in de wereld van Ondermijning.

Sinds 2020 probeert het programma Transport Facilitated Organized Crime (TFOC) chauffeurs, ondernemers en andere belangrijke spelers in de logistieke sector weerbaarder te maken tegen criminele inmenging.

Na een goede presentatie, waarbij volop ruimte was om vragen te stellen, werd de bijeenkomst met een hapje en een drankje afgesloten. Barry Sierro presenteerde aan de ruim 40 aanwezigen hoe Labora zijn klanten weet te binden. Hij benadrukte de belangrijke waarden van het bedrijf zoals service, klantbeleving, laagdrempeligheid en Social Return on Investment.
Het was een leerzame en inspirerende bijeenkomst, waarin de kernwaarden van gastvrijheid en kennisdeling centraal stonden.

Bron: Port of Twente